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AN ATTORNEY IS PROHIBITED FROM COMMUNICATING 
INFORMATION TO THE SOCIETY EDITOR OF THE LOCAL 
NEWSPAPER WHEN HE ATTENDS CONTINUING LEGAL 
EDUCATION SEMINARS. 

FACTS AND QUESTIONS  

An attorney frequently attends continuing legal 
education seminars and he inquires as to whether or not 
he is prohibited from communicating information of such 
trips to the writer of society column of the local 
newspaper.  

DISCUSSION  

Disciplinary Rule 2-101(A) provides:  

"A lawyer shall not, on behalf of himself, his 
partner, associate, or any other lawyer 
affiliated with him or his firm, use or 
participate in the use of any form of public 
communication containing a false, 
fraudulent, misleading, deceptive, self-
laudatory, or unfair statement or claim." 
(Emphasis added) 

CONCLUSION 

It would appear that the only purpose of supplying such 
information to the society editor of the local newspaper 
would be using a form of public communication for self-
laudatory purposes. It is, therefore, prohibited.  
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